Попуст!

Smartwatch s2 – Паметен часовник

2850 ден 1400 ден

 • Паметен часовник-телефон
 • Ги подржува сите мрежи
 • Покрај опција за поврзување со вашиот телефон има и овозможен дел за своја SIM картичка како и своја камера.
 • Може да работи и самостојно како телефон за повици,пораки и користење на интернет апликации.Функционира како Android уред затоа што има Slot за Micro SD  (до 32GB) и SIM картица (се поврзува со сите мрежи).
 • Може да се поврзе со било кој паметен телефон (Android) или преку Bluetooth врска.
 • Функции: Повикување и примање повици,читање и испраќање на пораки,слушање и бирање музика.Сликање со сопствената камера или преку камерата на вашиот телефон,календар,аларм,калкулатор,штоперица,одбројувач на чекори и калории, потсетник за одмарање,аларм во случај на кражба,диктафон,Power Save опција, Bluetooth,именик (1000 контакти).
 • Батерија : од 380 mAh
 • Камера: од 2.0 MP
 • Екран: 1.56 TFT LCD Touch Screen 240*240 pix.
 • Боја: Црна
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)