Здравје

Showing all 20 results

 • Оксиметар

  Попуст! 2000 ден 1100 ден
  Нарачај →
 • Елек-Потпора за правилно држење на телото

  Попуст! 1380 ден 450 ден
  Нарачај →
 • Стегачи за колено, бутини, зглобови, глуждови, листови

  Стегачи за колено, бутини, зглобови, глуждови, листови

  Попуст! 800 ден 250 ден
  Нарачај →
 • Безконтактен топломер

  Попуст! 4000 ден 1499 ден
  Нарачај →
 • Апарат за слух – APA1

  Попуст! 1680 ден 999 ден
  Нарачај →
 • Справа за исправување на 'рбетот

  Справа за исправување на ‘рбетот

  Попуст! 999 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Безжичен уред за чистење уши

  Попуст! 1200 ден 780 ден
  Нарачај →
 • Mimo – Рачен масажер

  Попуст! 550 ден 380 ден
  Нарачај →
 • Copper Knee Support – Стегач за колено со компресија

  Попуст! 1400 ден 700 ден
  Нарачај →
 • Kinoki Лепенки за детоксификација

  Попуст! 600 ден 300 ден
  Нарачај →
 • Power Floss – Чистач на заби

  Попуст! 750 ден 500 ден
  Нарачај →
 • Капа против мигрена

  Капа против мигрена

  Попуст! 1200 ден 850 ден
  Нарачај →
 • Помошен стап за сигурно чекорење

  Попуст! 1500 ден 850 ден
  Нарачај →
 • 3 во 1 Либела со ласер и метро

  Попуст! 1500 ден 750 ден
  Нарачај →
 • Real Doctors – Појас за грб

  Попуст! 1000 ден 650 ден
  Нарачај →
 • X5 Масажен ремен за слабеење и опуштање

  X5 Масажен ремен за слабеење и опуштање

  Попуст! 2500 ден 1800 ден
  Нарачај →
 • Масажер C-Rest

  Попуст! 2300 ден 1000 ден
  Нарачај →
 • Дигитална вага за мерење телесна тежина

  Попуст! 1200 ден 750 ден
  Нарачај →
 • Arm Style – Апарат за притисок за надлактица

  Попуст! 2500 ден 1650 ден
  Нарачај →
 • Wonderful - Чоколадо за зголемување на либидо

  Wonderful – Чоколадо за зголемување на либидо

  Попуст! 2800 ден 1750 ден
  Нарачај →

Showing all 20 results