Мидери

Showing all 8 results

 • Slim Body - Комплет за затегнување на целото тело

  Slim Body – Комплет за затегнување на целото тело

  Попуст! 1800 ден 750 ден
  Нарачај →
 • Slim Lift Helanki

  Slim Хеланки за затегнување

  Попуст! 1200 ден 450 ден
  Нарачај →
 • Појас за затегнување на стомакот

  Попуст! 1880 ден 499 ден
  Нарачај →
 • HOT Belt - Корсет за полесно губење на тежината

  HOT Belt – Корсет за полесно губење на тежината

  Попуст! 999 ден 500 ден
  Нарачај →
 • Miss Belt - Појас за затегнување

  Miss Belt – Појас за затегнување

  Попуст! 1100 ден 550 ден
  Нарачај →
 • Појас против болки во половината

  Појас против болки во половината

  Попуст! 1200 ден 650 ден
  Нарачај →
 • АКЦИЈА: Hot Shapers – 2 Појаси за слабеење за 650ден!

  Попуст! 1999 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Hot Shapers – Појас за слабеење

  Попуст! 1680 ден 450 ден
  Нарачај →

Showing all 8 results