Сецко

Showing all 9 results

 • 3 во 1 сад за миење, сечење, сервирање храна

  Попуст! 1600 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Сецко за правење помфрит

  Попуст! 1500 ден 850 ден
  Нарачај →
 • Ротирачка цедилка-сецко за зеленчук

  Попуст! 950 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Minions + Sarmi

  Сецко за подготовка на храна + ГРАТИС апарат за сарми

  Попуст! 650 ден 499 ден
  Нарачај →
 • Спирален сецко за компир

  Попуст! 1200 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Супер Сецко – Nicer Dicer Plus

  Попуст! 1580 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Рачен сецко и ренде со 6 сечила

  Попуст! 1000 ден 660 ден
  Нарачај →
 • SC-999 Блендер со додаток за мелење

  Попуст! 2000 ден 1350 ден
  Нарачај →
 • АКЦИЈА: Мини сецко + спирално сечило = 750ден.!

  АКЦИЈА: Мини сецко + спирално сечило = 750ден!

  Попуст! 2100 ден 750 ден
  Нарачај →

Showing all 9 results