Здравје

Showing 1–20 of 25 results

 • Безконтактен топломер

  Попуст! 4000 ден 999 ден
  Нарачај →
 • Елек-Потпора за правилно држење на телото

  Попуст! 1380 ден 450 ден
  Нарачај →
 • Стегачи за колена со метална пружина

  Попуст! 1500 ден 1000 ден
  Нарачај →
 • Стегачи за колено, бутини, зглобови, глуждови, листови

  Стегачи за колено, бутини, зглобови, глуждови, листови

  Попуст! 800 ден 250 ден
  Нарачај →
 • Справа за исправување на 'рбетот

  Справа за исправување на ‘рбетот

  Попуст! 999 ден 650 ден
  Нарачај →
 • LK87 Пулс оксиметар за прст – Fingertip Pulse Oximeter

  Попуст! 2000 ден 850 ден
  Нарачај →
 • Апарат за слух – APA1

  Попуст! 1680 ден 999 ден
  Нарачај →
 • Kinoki Лепенки за детоксификација

  Попуст! 600 ден 300 ден
  Нарачај →
 • Безжичен уред за чистење уши

  Попуст! 1200 ден 780 ден
  Нарачај →
 • Фитнес стимулатор за стомачни и бицепс

  Фитнес стимулатор за стомачни и бицепс

  Попуст! 1900 ден 850 ден
  Нарачај →
 • Mimo – Рачен масажер

  Попуст! 550 ден 380 ден
  Нарачај →
 • Микс стегачи – 3 за 500ден

  Попуст! 999 ден 500 ден
  Нарачај →
 • Power Floss – Чистач на заби

  Попуст! 750 ден 500 ден
  Нарачај →
 • Паметна алка M5

  Попуст! 1000 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Капа против мигрена

  Капа против мигрена

  Попуст! 1200 ден 850 ден
  Нарачај →
 • Real Doctors – Појас за грб

  Попуст! 1000 ден 650 ден
  Нарачај →
 • Безконтактен инфра-црвен топломер 8826

  Попуст! 2000 ден 999 ден
  Нарачај →
 • Body Slimmer – Револуционерен масажер против целулит

  Попуст! 1890 ден 900 ден
  Нарачај →
 • Помошен стап за сигурно чекорење

  Попуст! 1500 ден 850 ден
  Нарачај →
 • Vibroaction - Појас за обликување на телото

  Vibroaction – Појас за обликување на телото

  Попуст! 1999 ден 999 ден
  Нарачај →

Showing 1–20 of 25 results