Купи!

Dazzling White – Пенкало за избелување на забите – 3 за 500ден.!

500 MKD

Во оваа понуда добивате 3 пенкала за избелување на заби за само 500ден.!

Потполно природно со проверени состојки и брзо делотворно. Во повеќето случаи се забележува разлика веќе по првото нанесување. Избелувањето не е трајно, но пенкалото е совршен начин да се избелат забите за некој претстоен настан. Третманот можете да го повторувате повеќе пати. Едно пенкало трае до 2 недели ако се нанесува секојдневно по еднаш, а белината на забите многу подолго.

Упатство за користење: При првата употреба потребен е дополнителен “клик” за да се појави гелот.

  • Измијте ги добро забите и исушете ги со марамче
  • Отворете го пенкалото и ротирајте го долниот дел кон десно се додека не се појави гелот на врвот на четкичката
  • Нанесете гел на забите додека ги држите усните отворени во широка насмевка
  • Не нанесувајте гел на непцата!
  • По 30 секунди опуштете ги усните
  • Можете да повторите најмногу 2 пати дневно
  • Немојте да јадете и пиете во наредните 20 минути по нанесувањето

Разликата се забележува по 1-4 дена користење на производот, зависно од моменталната боја на вашите заби.

Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)