Купи!

Стегачи за колено, бутини, зглобови, глуждови, листови

250 ден

АКЦИЈА: Секој од нив чини 250ден.! Одберете го вистинскиот за вас.

  • Стегач за колено: Еластичен стегач кој овозможува постојан еднаков притисок и поддршка. Спречува патолошко движење и го оддржува физиолошкото движење. Ја задржува телесната температура. Ја подобрува циркулацијата на крвта на повреденото место и го забрзува оздравувањето и опоравувањето. Превенира спортски повреди и пружа цврста поддршка околу ослабеното и напрегнато колено. Материјал: неопрен. Универзална големина.
  • Стегач за бутина: Помага при истегнати мускули, врши притисок на мекото ткиво и обезбедува потпора. Овозможува терапевтско оддржување на топлината. Совршено се прилагодува на вашата нога. За обем на средина на бутина ~ 55.9-63.5 cm. Ја намалува болката и можноста за повреда. Материјал: неопрен.
  • Стегач за скочен зглоб: Со фиксација на пета. Идеална заштита од повреди, значително ги намалува шансите за истегнување и изместување. Компресијата го поттикнува намалувањето и повлекувањето на отоци. Пружа потпора после повреда или воспаление. Ја ублажува болката и го стабилизира глуждот. Вашата слобода на движење е зачувана. Материјал: неопрен. Универзална големина.
  • Стегач за рака: За намалување на болки во зглобот на раката и елиминирање на можноста за повреда. Пружа заштита при вежби кои ги оптеретуваат зглобовите на раката, со цел да ги заштити лигаментите. Материјал: неопрен. Универзална големина.
  • Стегач за лист: Ја оддржува кожата сува и им помага на спортистите да ја сочуваат свежината. Ги намалува грчевите, болката и заморот со најновата технологија на компресија. Максимална удобност после повреда на листот. За подолга издржливост. Материјал: неопрен. Универзална големина.

Оддржување: Рачно перење или во машина на перење на 30 степени.

Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Дополнителни информации

Тип

Стегач за колено, Стегач за бутина, Стегач за скочен зглоб, Стегач за рака, Стегач за лист

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)