Купи!

Рачна пумпа за вода

Original price was: 800 MKD.Current price is: 350 MKD.

  • Квалитетна рачна пумпа за вода
  • Може да се постави на сите големи балони за вода од – 2.5-3, -5, -8,10 литри
  • Лесна и едноставна за користење, погодна за секојдневна употреба
  • Пластична, практична и економична, само се навртува на балонот за вода
  • Пумпите одлично се прикажаа во домаќинството, на патувања, викенди и излети, ресторани, болници и разни локали итн.
  • Со лесен притисок на пумпата испумпувате течност што е особено олеснувачки за постари лица и деца

Нема на залиха

Опис

Рачната пумпа за вода е неизоставен дел од секој дом, градежништво или кампување. Оваа пумпа е направена со цел да ви овозможи лесно и ефикасно пренесување на вода од едно место на друго, без потреба од струја или други извори на енергија.

Оваа рачна пумпа е изработена од висококвалитетни материјали, што гарантира долготрајност и издржливост. Со својата компактна и пренослива дизајн, оваа пумпа е идеална за употреба во различни ситуации и околности.

Одличната функционалност на оваа пумпа ја прави идеална за користење при полнење на басени, полевање на градини, напојување на животни, како и за пренесување на вода од реки, езера или бунари. Со нејзината помош, ќе можете лесно да го регулирате притисокот и брзината на пренос на водата, што ви овозможува да го прилагодите според вашите потреби.

Оваа рачна пумпа за вода е идеална за ситуации кога немате пристап до струја или кога струјата е недостапна. Со нејзината помош, нема да зависите од внатрешни извори на енергија и ќе можете да ја користите каде и кога што ви треба.

Со купување на оваа рачна пумпа за вода, добивате практичен и надежен алат кој ќе ви помогне во секојдневните задачи со вода. Не само што ќе ви овозможи лесно пренесување на вода, туку и ќе ви помогне да заштедите време и енергија. Воедно, оваа пумпа е и еколошки пријателска опција, бидејќи не користи електрична енергија или гориво.

Изберете ја оваа рачна пумпа за вода и осигурете си практичност, ефикасност и независност во работата со вода. Не пропуштајте можност да го подобрите својот живот со оваа извонредна пумпа.

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба MEX и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-3 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Курирот пратката ја доставува на адресата за испорака во период од 9:00 до 17:00 часот.

Пред да се изврши доставата, вообичаена пракса е курирот да Ве побара на телефонскиот број кој сте сте го впишале при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава.

Ве молиме во тој период да обезбедите лице на соодветната адреса за прием на пратката.

Напоменуваме дека курирот не е во можност да чека за да изврши испорака, затоа Ве молиме да бидете достапни на телефонскиот број, како и договореното место за испорака.

Доколку курирот не Ве најде на дадената адреса, должен е повторно да Ве побара.

Доколку после неколку обиди за достава не Ве најде на договорената адреса, пратката ќе ни ја врати нам.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не ги преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни.

Нарачателот е должен веднаш по приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи фабрички неисправности или оштетувања.

Гаранцијата за замена или рефундација е 30 дена од приемот на пратката.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)

Често поставувани прашања

Дали постои физичка продавница или работите само со достава?
-Delux Haus во моментов работи само како online продавница. Вршиме испорака до адреса низ цела Македонија.

Дали може лично да го подигнам производот?
-Во моментов не нудиме опции за лично преземање на производите. Вршиме испорака исклучиво.

Како ќе знам дека успешно сум нарачал/а?
-Во моментот кога ќе ја завршите процедурата за купување на производот ќе пристигне автоматска потврда од нашиот систем дека нарачката е успешно направена. Доколку не сте сигурни дали успешно сте ја комплетирале нарачката, или не сте сигурни дали сте оставиле точни податоци, можете да нè контактирате во секое време на социјалните мрежи Facebook или Instagram.