Купи!

Расклопива канта за отпадоци

Original price was: 1000 MKD.Current price is: 650 MKD.

Расклопива канта за во кујна.
Ќе го задржи вашиот простор чист и без мирис.

  • Може да се закачи на врата од кујна,фиока со дебелина до 2,2cm и на било кое друго место каде што е потребно.
  • Едноставна за инсталирање и користење ,само притиснете и повлечете.
  • Димензија:21*14*23.5 cm
  • Издржливост максимална тежина до 10kg.
  • Направена е од нетоксичен пластичен и долготраен материјал.
  • На дното има фиксна подлога за да може да се постави и на под
  • Може да се користи и во автомобил
  • Заштедува простор

Одличниот фиксен дизајн на торбата овозможува да не отпадне лесно отпадокот

Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Опис

Расклопива канта за отпадоци е иновативен производ кој ќе го промени начинот на кој се бавиме со отпадоците во нашиот дом или работно место. Оваа канта е дизајнирана со цел да ни олесни и подобри искуството на собирање и одвојување на отпадоците, истовремено нудејќи низа од предности и функционалности.

Одличната карактеристика на оваа канта е нејзиниот расклопувачки дизајн, кој овозможува лесно и брзо отварање и затварање на кантата. Ова значи дека нема повеќе потреба да се бориме со неудобни капаци или да ги допираме со нечисти раце. Со само еден допир, кантата се отвора и се затвора, што значително го подобрува хигиенското искуство.

Оваа канта е изработена од висококвалитетни материјали кои се издржливи и трајни. Таа е дизајнирана да издржи тежокото користење и да претставува долготраен производ. Дополнително, кантата има голем капацитет за отпадоци, што значи дека нема да се справувате со често празнење и пренос на отпадоците.

Одвојувањето на отпадоците е лесно и ефикасно со оваа канта. Таа има вградени отделни секции или контејнери за различни видови на отпадоци, како што се пластични, хартиени, метални и органски. Ова значи дека можете да ги одвоите отпадоците на место, што го подобрува процесот на рециклирање и го намалува влијанието на отпадоците врз околината.

Оваа расклопива канта за отпадоци нуди многу повеќе од само собирање и одвојување на отпадоците. Таа ни олеснува и го подобрува целиот процес, го намалува времето и напорот потребен за собирање на отпадоците, истовремено ни помага да го заштитиме нашето здравје и околината. Оваа канта е инвестиција во нашата удобност, ефикасност и одговорност кон природата.

Дополнителни информации

Боја

,

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба MEX и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-3 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Курирот пратката ја доставува на адресата за испорака во период од 9:00 до 17:00 часот.

Пред да се изврши доставата, вообичаена пракса е курирот да Ве побара на телефонскиот број кој сте сте го впишале при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава.

Ве молиме во тој период да обезбедите лице на соодветната адреса за прием на пратката.

Напоменуваме дека курирот не е во можност да чека за да изврши испорака, затоа Ве молиме да бидете достапни на телефонскиот број, како и договореното место за испорака.

Доколку курирот не Ве најде на дадената адреса, должен е повторно да Ве побара.

Доколку после неколку обиди за достава не Ве најде на договорената адреса, пратката ќе ни ја врати нам.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не ги преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни.

Нарачателот е должен веднаш по приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи фабрички неисправности или оштетувања.

Гаранцијата за замена или рефундација е 30 дена од приемот на пратката.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)

Често поставувани прашања

Дали постои физичка продавница или работите само со достава?
-Delux Haus во моментов работи само како online продавница. Вршиме испорака до адреса низ цела Македонија.

Дали може лично да го подигнам производот?
-Во моментов не нудиме опции за лично преземање на производите. Вршиме испорака исклучиво.

Како ќе знам дека успешно сум нарачал/а?
-Во моментот кога ќе ја завршите процедурата за купување на производот ќе пристигне автоматска потврда од нашиот систем дека нарачката е успешно направена. Доколку не сте сигурни дали успешно сте ја комплетирале нарачката, или не сте сигурни дали сте оставиле точни податоци, можете да нè контактирате во секое време на социјалните мрежи Facebook или Instagram.