Попуст!

Радар детектор

1450 ден

Овој детектор може да ги открие сите фиксни и мобилни радари за контрола на брзина на движењето на возилата, како в град, така и на отворено, итоа на 250-2500 метри оддалеченост. Кога детекторот ќе ја открие позицијата на радарот, преку GSM ќе ве извести за тоа со звучен сигнал. На тој начин ќе можете благовремено да ја прилагодите брзината на возење. Трајно ги меморира сите внесени податоци, дури и по исклучување на детекторот од напојување. Треба да се постави на инструмент таблата како што е прикажано на сликите.

Функции:
X-Band: 10.525GHz, открива на растојание од 1500-2500m.
K-Band: 24.150GHz, открива на растојание од 1200-2500m.

Технички карактеристики:
– Ласер: 90.433NHz
– Напојување: 12VDC преку приклучокот за запалка во автомобилот
– Поддржува: K;Ku;Ka;VG-2 и ласер
– Големина на екран: 6 cm
– Звучен аларм
– Опсег: 800-1500m. 360°
– Поддржува: англиски, кинески и руски јазик
– Димензии: 10 x 6 x 3cm
– Тежина: 150гр.

Функции на копчиња:
– UP: Појачување на звукот
– MENU: Избор на модови и појачување на осветлувањето на екранот
– DN: Намалување на интензитетот на звукот, а со притискање во траење од 5сек. се менува јазикот

Пакетот содржи: 1x радар детектор, 1x приклучок за напојување, 1x подлога против лизгање, 1x упатство на англиски јазик.

Нема залиха

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)