Купи!

Прскалки за ладење со водена магла

599 MKD799 MKD

 • Идеално за топли денови!
 • Создава чувство на свежина
 • Брзо и ефикасно ладење
 • Го лади воздухот до 15 степени!
 • Сетот се состои од црево, прскалки и 1 приклучок (во зависност од избраната големина на цревото зависи и колку прскалки има)
 • Лесен за инсталирање. Сè што е потребно за да се користи системот за ладење на воздухот со помош на прскалка за вода е приклучок или вода од чешма со притисок од 2,5 – 4 бари.
 • Препорачан притисок најмалку 2,5 бари
 • Потрошувачка на вода околу 2 литри / час на спреј
 • Наместо да се повлекувате во климатизирана просторија во текот на летните месеци, можете да уживате во вашиот двор во градината или на балконот со климатизација на отворено што ја намалува температурата на воздухот за 5 до 15 степени.
 • Системот дава неверојатно чувство на свежина и субјективно чувство на намалување на температурата. Колку е поголема надворешната температура, толку е подобар ефектот на системот.
 • Системот за ладење се лади и одржува влажност, ја намалува температурата на адиабатскиот принцип (водена магла)
 • За градините на вашиот ресторан, кафе, хотел, базен, плажа, двор – прилагодливи на сите типови отворени простории и полуотворени простори! Прилагодливи за сите, чадори, тенди, мобилни и фиксни структури.
 • Покрај топлината, системот за прскање ги елиминира проблемите со инсектите и ја потиснува прашината. Водата (микрочестички) излегува преку специјално дизајнирани млазници и испуштаат пареа со ладење на надворешноста.
 • Системот за прскање е лесно да се постави (за помалку од 10 минути) и не бара одржување
 • Едноставен, ефикасен, ефтин, економичен, преносен со брза инсталација.
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Дополнителни информации

Големина

, ,

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба MEX и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-3 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Курирот пратката ја доставува на адресата за испорака во период од 9:00 до 17:00 часот.

Пред да се изврши доставата, вообичаена пракса е курирот да Ве побара на телефонскиот број кој сте сте го впишале при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава.

Ве молиме во тој период да обезбедите лице на соодветната адреса за прием на пратката.

Напоменуваме дека курирот не е во можност да чека за да изврши испорака, затоа Ве молиме да бидете достапни на телефонскиот број, како и договореното место за испорака.

Доколку курирот не Ве најде на дадената адреса, должен е повторно да Ве побара.

Доколку после неколку обиди за достава не Ве најде на договорената адреса, пратката ќе ни ја врати нам.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не ги преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни.

Нарачателот е должен веднаш по приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи фабрички неисправности или оштетувања.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)

Често поставувани прашања

Дали постои физичка продавница или работите само со достава?
-Delux Haus во моментов работи само како online продавница. Вршиме испорака до адреса низ цела Македонија.

Дали може лично да го подигнам производот?
-Во моментов не нудиме опции за лично преземање на производите. Вршиме испорака исклучиво.

Како ќе знам дека успешно сум нарачал/а?
-Во моментот кога ќе ја завршите процедурата за купување на производот ќе пристигне автоматска потврда од нашиот систем дека нарачката е успешно направена. Доколку не сте сигурни дали успешно сте ја комплетирале нарачката, или не сте сигурни дали сте оставиле точни податоци, можете да нè контактирате во секое време на социјалните мрежи Facebook или Instagram.