Купи!

Пластични стеги за снег

650 MKD

Ланци за снег изработени од цврста пластика во вид на стеги за полесна монтажа и маневар на лед и снег.

 • Сетот содржи 10 пластични ланци (се ставаат по 5 на едно тркало)
 • Висок квалитет и поедноставна монтажа од класичните ланци за снег
 • Ефикасно решение при слабо триење на пневматиците со подлогата (снег, лед, кал)
 • По потреба, ланците можат да се монтираат и на погонските тркала на возилото
 • Отпорни на абење
 • Се монтираат низ бандажите
 • За повеќекратна употреба – можете да ги отстраните и повторно да ги употребувате
 • Вкупна должина: 830 mm / Ширина: 20 mm/ Дебелина: 10mm/ Лежиште на ланец: 190 mm
 • Одговараат за гуми од 14″ до 19″, за сите модели на гуми
 • Не се погодни за употреба на асфалт и пат без снег бидејќи можат да предизвикаат оштетување или пукање на ланците или гумите
 • Не се препорачува да се користат на тркала со челични бандажи
 • Важно: Ограничувањето на брзината при користење на ланците за снег е 50 km/h!
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)