Купи!

Капка по капка за наводнување на саксиско цвеќе

89 MKD

  • Капка по капка систем за наводнување на саксиско цвеќе со помош на пластично шише
  • Најнова иновација за самостојно наводнување на растенија додека сте на одмор или сте надвор од домот
  • Користењето на овој систем е многу едноставно: доволно е на дното на пластично шише да направите дупче со помош на шрафцигер (со што ќе овозможите водата да се ослободи), наполнете го шишето со вода, завртете го наопаку и забодете го со додатокот (шило) во саксијата. Со помош на прекинувачот (вентилот) можете да го регулирате протокот на вода и на тој начин да ја прилагодите потребната количина вода за секое растение поединечно
  • Може да се прилагоди за да капе зависно од потребите на растението, така што не морате да се грижите дали водата ќе тече пребрзо или пребавно
Совети:
– Изберете шише со вистинската големина за потребите на вашето растение за да избегнете прелевање
– За да избегнете несакано истекување, исечете го пластичниот прстен околу отворот на шишето
– За да избегнете вентилот да се заглави во земјата и да се помести брзината на капење, можете без проблем да го завртите така што ќе биде насочен нагоре
– Шише вода од 1,5 литри би траело отприлика 12-14 дена на максимален проток или 21-28 дена на минимален проток
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)