Купи!

Камера-Led сијалица за надзор 360°

1600 MKD

Сијалица камера WiFi IP за видео надзор 360°

 • Контрола на одредена просторија во која е инсталирана било и каде да се наоѓате
 • Гледање во живо од било кое место на оддалеченост преку мобилна апликација
 • Слот за SD картица/Снимање на Micro SD картица до 32MB
 • Детектор на движење.Софтверски фокус и управување со агол на гледање
 • Преку апликацијата може да се прилагоди да снима само во момент кога има движење(една од опциите за снимање)
 • Камерата може да работи и без SD картица користејќи состојба за следење во живо
 • Ноќно снимање – преку апликацијата може да ја активирате и светлината по потреба
 • Не е потребно посебно инсталирање.Одговара на стандарден приклучок напојување 230 V~ (E27) *6 Lеd диоди
 • Резолуција:1080P,фокус:1.4mm
 • Звучен сигнал:50 dB
 • Се поврзува преку WiFi сигнал
 • Светлото кое го емитува камерата е амбиентално и не е наменето за потполно осветлување на просторијата
 • Апликацијата која одговара на оваа камера е V380 и е бесплатна за симнување
 • Агол на снимање 360°
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)