Купи!

Дупликатор за далечинска контрола

650 MKD

Клонер-дупликатор за далечинска контрола

Сега можете да направите копија на кој било клуч за неколку секунди преку едноставни чекори!

 • ABCD – 4 копчиња за можност да копирате 4 различни чипови
 • Фиксна фреквенција: 433MHz, пренесува растојание 50-100m (отворен простор)
 • Технологија на копирање клучеви, секој индивидуално зачуван и сигурен
 • Може да копира фиксни кодови од далечинско кој работи на фреквенција 433,92MHz (тоа се повеќето далечински управувачи на нашиот пазар)
 • Вграденa LED индикација
 • Метално куќиште со делови од квалитетна пластика
 • Може да копира далечински управувачи со следните чипови: PT2264, PT2262, PT2260, PT2240, SC2262, SC2260, EV1527, SCT527, HS1527, HS2240, SCL1527, FP1527
 • Не може да се копираат оригинални далечински за автомобили
 • Заштита од случајно притискање: доколку го притиснете случајно в џеб нема да ја испрати командата веднаш, туку треба да задржите половина секунда за да се изврши командата
 • Може да се копираат функции од повеќе далечински на еден
 • Домет: до 100м
 • Димензии: 50mm x 28mm x 14mm
 • Доаѓа со 27А батерија во пакувањето

Видео приказ за инсталирање

Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Опис

За да го избришете кодот:
(1) Притиснете го копчето A&B истовремено. Околу 2 секунди подоцна LED светлото ќе трепка 3 пати, а потоа се гаси.
(2) Ослободете го копчето Б, додека во исто време копчето А продолжува да се држи, не ослободувајте.
(3) Притиснете го копчето B 3 пати, а потоа можете да видите дека LED светлото ќе трепка брзо и постојано (копчето A сè уште се држи) што означува дека кодот е избришан.
(4) Можете да го ослободите копчето А и да го завршите чекорот.

За да копирате:
(1) Земете го примарниот далечински управувач од една страна и дупликаторот од друга страна. Чувајте ги двата далечински управувачи што е можно поблиску.
(2) Притиснете ги првите копчиња на двата далечински управувачи. Околу 2 секунди подоцна, LED светлото ќе светне 2 пати, а 1 секунда подоцна ќе трепка 3 пати, а следната 1 секунда индикаторското светло ќе свети.
(3) По ова, успешно е копиран кодот на првата команда на примарниот далечински управувач; само користете го истиот метод за да ги копирате останатите команди.

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба MEX и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-3 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Курирот пратката ја доставува на адресата за испорака во период од 9:00 до 17:00 часот.

Пред да се изврши доставата, вообичаена пракса е курирот да Ве побара на телефонскиот број кој сте сте го впишале при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава.

Ве молиме во тој период да обезбедите лице на соодветната адреса за прием на пратката.

Напоменуваме дека курирот не е во можност да чека за да изврши испорака, затоа Ве молиме да бидете достапни на телефонскиот број, како и договореното место за испорака.

Доколку курирот не Ве најде на дадената адреса, должен е повторно да Ве побара.

Доколку после неколку обиди за достава не Ве најде на договорената адреса, пратката ќе ни ја врати нам.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не ги преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни.

Нарачателот е должен веднаш по приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи фабрички неисправности или оштетувања.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)

Често поставувани прашања

Дали постои физичка продавница или работите само со достава?
-Delux Haus во моментов работи само како online продавница. Вршиме испорака до адреса низ цела Македонија.

Дали може лично да го подигнам производот?
-Во моментов не нудиме опции за лично преземање на производите. Вршиме испорака исклучиво.

Како ќе знам дека успешно сум нарачал/а?
-Во моментот кога ќе ја завршите процедурата за купување на производот ќе пристигне автоматска потврда од нашиот систем дека нарачката е успешно направена. Доколку не сте сигурни дали успешно сте ја комплетирале нарачката, или не сте сигурни дали сте оставиле точни податоци, можете да нè контактирате во секое време на социјалните мрежи Facebook или Instagram.