Купи!

Друштвена игра Џенга (Jenga)

299 MKD

Џенга е едноставна игра која нуди супер забава! Наредете ги дрвените плочки и играта може да започне.

На почетокот од играта се редат сите плочки во форма на кула по три плочки на еден ред. Секој од играчите треба да извади по една плочка и да ја стави на врвот од кулата, без таа да се сруши. Кога кулата ќе биде срушена од еден од играчите, играта завршува.

Пакувањето содржи 4 коцки, играта може да се игра со коцки или без коцки. Доколку се игра без коцки, откако ќе се наредат дрвените плочки, секој играч извлекува по една плочка и ја реди повторно над кулата. Играта трае додека не се сруши кулата, губи оној играч на кому ќе му се сруши кулата.
Доколку се вклучени и коцките во играта, откако ќе се фрлат се собира нивниот збир и играчот треба да извлече плочка од редот со збирот на коцките. Откако ќе ја извлече плочката ја става на врвот на кулата, по што коцки фрла наредниот играч. Играта трае додека не се сруши кулата, губи оној играч на кому ќе му се сруши кулата.

  • Пакувањето содржи 48 дрвени плочки и 4 коцки
  • Изработена е од високо квалитетно дрво што нуди долготрајност и квалитет при удар и пад на плочките
  • Играта може да ја играат 2 – 4 играчи
  • Се препорачува за возраст над 4 години
  • Идеална е за мали настани и собири како роденденски забави, карневалски забави, канцелариски собири, пикник, неделни ручеци и сл.
  • Нуди забава и игра за сите возрасти, може да играат и деца и возрасни.
    Кај децата пак, Џенгата буди посебни чувства и емоции бидејќи тие можат да се забавуваат и да си играат со плочките со часови, а со тоа да ги развиваат своите вештини и фината моторика за концентрација, одржување рамнотежа и баланс, фокусирање и сл. Можат да градат кули, поточно кажано можат да ги редат плочките во сите форми.
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)