Купи!

Дигитална проточна чешма – Загревајте вода за неколку минути!

2350 ден

Проточна чешма за брзо загревање вода.
Кога ја загревате водата во бојлери таа останува таму подолг временски период. Со оваа инстант проточна чешма водата е свежа во секое време. Бојлер и чешма во еден апарат.

 • за 3-5мин. загрева до 50°-60° C
 • лесно за инсталирање и употреба
 • стандарден спроводник
 • заштитен бакарен елемент за греење
 • LED дигитален дисплеј за температура
 • димензии: 22 x 31 x 12,5cm
 • моќност: 220-240V/ 60Hz/ 3000W
 • притисок: 0.04-0.6MPa / 2-2.5 L во минута
 • греење: 30°-60°C
 • заштита од прегревање и двојна заштита од истекување на електична енергија
 • материјал: АБС, метал, нерѓосувачки челик
 • водоотпорна: IPX4
 • 10,000 часа
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)