Купи!

Двоен гардеробер за чевли со заштитна покривка

Original price was: 2000 MKD.Current price is: 1500 MKD.

 • Двоен гардеробер за чевли со специјален преклопувачки раб со повеќенаменски опции
 • Полици кои овозможуваат да складирате повеќе од 25 парчиња чевли
 • Димензии: 118 x 30 x 120cm
 • Материјал: покривка од полиестер и челична конструкција
 • Отпорен на прашина и влага
 • Исто така можете да чувате книги, облека, играчки, кутии за чевли и голем број други предмети за домаќинство
 • Солидна издржливост и стабилност
 • Лесен за составување и собирање
 • Достапен само во љиљакова боја
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Опис

Двоен гардеробер за чевли со заштитна покривка е идеалното решение за вашата обувка. Овој гардеробер е направен од висококвалитетен материјал кој ги заштитува вашите чевли од прашина, влага и оштетувања.

Овој гардеробер има две простории, што ви овозможува да ги одвоите и организирате вашите чевли на најпрактичен начин. Секоја просторија има заштитна покривка која ги чува вашите чевли од надворешни влијанија.

Одличната карактеристика на овој гардеробер е неговата компактност и преносливост. Можете лесно да го пренесете и поставите во било кој дел од вашата куќа или апартман.

Овој гардеробер не само што ќе ги заштити вашите чевли, туку и ќе ги организира на едно место, што ви овозможува да ги наоѓате лесно и брзо.

Со двојниот гардеробер за чевли со заштитна покривка, вашата обувка ќе биде безбедна и подредена, а вие ќе имате повеќе време за уживање во своите активности. Не губете време, купете го овој гардеробер и уживајте во организираноста и заштитата на вашата обувка.

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба MEX и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-3 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Курирот пратката ја доставува на адресата за испорака во период од 9:00 до 17:00 часот.

Пред да се изврши доставата, вообичаена пракса е курирот да Ве побара на телефонскиот број кој сте сте го впишале при креирање на нарачката со цел да го потврдите терминот за достава.

Ве молиме во тој период да обезбедите лице на соодветната адреса за прием на пратката.

Напоменуваме дека курирот не е во можност да чека за да изврши испорака, затоа Ве молиме да бидете достапни на телефонскиот број, како и договореното место за испорака.

Доколку курирот не Ве најде на дадената адреса, должен е повторно да Ве побара.

Доколку после неколку обиди за достава не Ве најде на договорената адреса, пратката ќе ни ја врати нам.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не ги преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни.

Нарачателот е должен веднаш по приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи фабрички неисправности или оштетувања.

Гаранцијата за замена или рефундација е 30 дена од приемот на пратката.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)

Често поставувани прашања

Дали постои физичка продавница или работите само со достава?
-Delux Haus во моментов работи само како online продавница. Вршиме испорака до адреса низ цела Македонија.

Дали може лично да го подигнам производот?
-Во моментов не нудиме опции за лично преземање на производите. Вршиме испорака исклучиво.

Како ќе знам дека успешно сум нарачал/а?
-Во моментот кога ќе ја завршите процедурата за купување на производот ќе пристигне автоматска потврда од нашиот систем дека нарачката е успешно направена. Доколку не сте сигурни дали успешно сте ја комплетирале нарачката, или не сте сигурни дали сте оставиле точни податоци, можете да нè контактирате во секое време на социјалните мрежи Facebook или Instagram.