Купи!

Безжичен уред за чистење уши

780 ден

Уредот за чистење на уши ви овозможува без болка да ја исчистите целата ушна нечистотија која се создава во вашите уши. Со памучните стапчиња за уши не е возможно да ја отстраните целата нечистотија, но затоа овој уред тоа ви го овозможува на многу лесен, едноставен и безболен начин.

Со помош на овој уред нема да можете да ги оштетите вашите тапанчиња бидејќи овој уред ја отстранува ушната нечистотија со помош на LED светло и истиот не достига до ушните тапанчиња.

  • безбеден за употреба за сите возрасти со 3 различни големини на силиконски стапчиња (сино- за 0-6месеци., зелено- за 6месеци до 6год., портокалово- од 6год. па нагоре)
  • со силиконското стапче за чистење лесно исчистете ги ушите
  • силиконските стапчиња може да се чистат со сапун и вода
  • LED светло за прегледност во ушниот канал
  • бавно вртење на спиралните додатоци
  • безбедносната основа ќе спречи движење на уредот повеќе од она што е потребно
  • работи на 2AA батерии
  • димензии: 12 x 6 x 3cm
Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

  1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)