Купи!

Анти-вибрациски подлоги за машина за перење

299 ден

 • Комплет од 4 подлоги за апсорпција на вибрации
 • Идеални за употреба под машина за перење, машина за садови, фитнес справи и други уреди
 • Ја намалуваат бучавата и вибрациите
 • Го продолжуваат животот на уредите
 • Превенираат лизгање
 • Ја одржуваат стабилноста и уредноста, превенираат тресење и вибрации
 • Спречуваат собирање влага под машината
 • Спречуваат оштетување на вашите уреди и подот
 • Можете да ја зголемите висината на машината за полесно чистење под истата, а покрај тоа, со зголемувањето на висината може да се подобри положбата на одводната цевка со цел да се олесни испуштањето вода
 • Едноставно се монтираат
 • Материјал: пластика/гума
 • Може да се користат и како заштита за вашиот мебел да не го оштети подот
 • Димензии: 40mm (висина) х 46mm (горен дијаметар) x 100mm (долен дијаметар)
 • Универзални
 • Водоотпорни

Anti Vibration Rubber Washing Machine Feet Pads – Stella Monsha

Anti Vibration Pads Washing Machine Feet Pads | 4 pcs – Popstor24.com

Количина:
Достава:
150ден (1-3 раб. дена)
Плаќање:
При достава

Плаќање и достава

Доставата чини 150 денари и е фиксна без разлика колку производи нарачате количински.

Плаќањето се врши при испорака, плаќате кога ке ја примите пратката. Доставата ја врши курирската служба Тотал Логистик и во 90% од случаите, производот е доставен во рок од 1-2 работни дена. Ве молиме да оставите валиден телефонски број и да бидете достапни на тој број за да ја примите пратката.

Клиентите кои нарачуваат пратки но не преземаат, ќе бидат ставени на црна листа на корисници.

Гаранции

Доколку поради било која причина не сте задоволни од производот, можете да го вратите за замена со друг или 100% рефундација на средствата.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Рефундации

Процесот на рефундација е:
1. Преку нашата Facebook фан страна кликајки на следниот линк: Facebook Порака
2. За побрзо спроведување, ве молиме да го имате при рака бројот на нарачката или телефонскиот број на кој е направена нарачката.
3. Рефундацијата ке биде процесуирана истиот ден, вашите средства ќе бидат спремени и предадени на курирската служба.
3. Во наредните 1-2 работни дена, ќе ви биде доставено плико со средствата а вие ќе го вратите производот на курирот.

НАПОМЕНА: производот мора да биде во оргиналното пакување. За видно користени, перени или оштетени производи, Де Лукс Хаус го задржува правото да не изврши рефундација.

Како да нарачате

 1. Преку нашиот веб сајт: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај„. Потоа исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај„. Ке добиете потврда на дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
 2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ и големина (доколку има таква опција)