Како да нарачате

  1. Преку нашата веб-страница: Изберете големина (доколку има варијација во големините) и кликнете го копчето „Нарачај“. Потоа, исполнете ги сите детали за достава и повторно кликнете „Нарачај“. Ќе добиете потврда на екранот дека вашата нарачка е спроведена веднаш.
  2. Преку нашата Facebook фан страна: Кликнете го овој линк за да отворите Facebook messenger директно на нашата страна: Facebook Порака. Во пораката испратете ни ја вашата адреса за достава, телефон, кој производ го нарачувате и големина (доколку има таква опција).